Wie zijn wij ?

  • Het Expressio Team bestaat uit opleiders met een dubbele bagage : enerzijds een theatrale expertise en know-how, anderzijds een professionele ervaring in de bedrijfswereld.
  • Deze unieke background geeft hen de nodige vaardigheden om de theatrale kennis en technieken nuttig te verbinden met de scherpe prioriteiten van organisaties.
  • Ze zullen de professionele context van de deelnemers snel en grondig begrijpen, waardoor ze hen de noodzakelijke tools zullen meegeven om hun interpersoonlijke capaciteiten bij te werken.

Votre contact : Stephane VERHAEREN

Stéphane Verhaeren, coach certifié ICFMet zijn ICHEC (Brussel) diploma op zak en na een uitwisseling met HEC Montréal begint Stephane aan een 8-jarige carrière bij Unilever waar hij voor verscheidene grote merken en categorieën in foods verantwoordelijk is geweest.

Stephane beëindigt zijn Marketing parcours met een 2-jarige ervaring in een Europese rol in het buitenland, waarna de tijd rijp was om een andere roeping te volgen: zelfexpressie en interpersoonlijk gedrag. Hij beslist dus zijn passie voor het improvisatietheater – die in 2002 begon – uit te diepen en tracht de voordelen ervan toe te passen in de dagelijkse werkomgeving. Hij wordt trainer en ontwikkelt zijn activiteiten met animo en succes sinds 2009.

Stephane is ook een ICF gecertifieerde Coach, is gespecialiseerd in de Harvard Principled Negotiation Method en beheerst perfect het Frans, Nederlands en Engels.