Events Animatie

EvenementielExpressio biedt opleidingen aan met het oog op het verwerven van de beste competenties in communicatie toegepast op de werkvloer. Onze aanpak steunt voor een groot deel op de technieken en principes uit het improvisatietheater.

Onze expertise van de theatrale wereld stelt ons in staat een waaier aan bedrijfsevents te bieden, animaties die zowel de waarden en berichten van uw onderneming impactvol kunnen samenvatten, als uw strategieën samenvatten of nog een seminarie op een originele manier inleiden

Animatie modules in de context van een bedrijfsevent

  • Impro Show : Acteurs brengen in een bedrijfsevent (seminarie, bedrijfsfeest, workshops, …) een authentieke demonstratie in improvisatietheater met als rode draad het thema van het event. De show, eventueel ook interactief, kan dienen als introductie of conclusie van het event.
  • Instant Replay : Acteurs observeren verscheidene episodes uit het leven van een organisatie (workshop, toespraak, vergaderingen, ontmoetingen, product presentaties, enz.) en gaan deze herspelen in de vorm van korte impactvolle scènes. Een theatrale en humoristische spiegel van de hedendaagse realiteit van een organisatie die de belangrijkste aspecten ervan in het licht brengt.
  • Hot Debate : Informeel, ludiek, maar ook een bron van constructieve openbaringen, een debat wordt in het team georganiseerd … op het model van de House of Commons en met een ervaren facilitator. De onderwerpen, onder de vorm van provocatieve statements, worden op voorhand samengesteld met de klant. Een uitstekende oefening in het nemen van een standpunt en in het argumenteren.
  • The Hoax : Een presentatie wordt gegeven door “valse” consultants. Geloofwaardig in het begin, ze blijkt beetje bij beetje surrealistisch en uiteindelijk helemaal fictief. Een krachtige manier om een event te openen, maar ook dankzij de “valse” presentatie om een demonstratie te maken do’s en dont’s binnen de organisatie.

Opleidingen, Coaching en Team Building activiteiten voor meer effectiviteit in uw communicatie !

Expressio ontwikkelt tevens opleidingen  of individuele coaching trajecten met als doel de kwaliteit van de communicatie tussen medewerkers in organisaties te verhogen: public speaking , people management, conflict beheer, onderhandelingen, klanten relaties, enz.

Expressio biedt tevens de mogelijkheid om team building activiteiten te organiseren om de communicatie en de band in een team te versterken.